اقتدار سیاسی

کشور ما تا حدود 50 سال پیش، لقب ژاندارم منطقه رو داشت، اما در واقع حامی و دست‌نشونده آمریکا توی خاورمیانه بود. از پرداخت یک میلیاد دلار پول بی‌زبون به اَنوَر سادات رئیس‌جمهور مصر گرفته؛ تا حمایت مالی و سیاسی از گروه‌های غربگِرا توی کشورهای ویتنام، سومالی، یمن و مراکش! خلاصه سیاست ایران تا زمانی مورد تایید بود، که برای منافع قدرت‌های غربی هزینه می‌شد. اما با پیروزی انقلاب، مردم ایران این وضعیت رو تغییر دادن و شروع به حمایت از حقوق خودشون کردن! بله، ایران ما تونسته از یه عنصر وابسته در دنیای سیاست، به یک نیروی قوی و تاثیرگذار تبدیل بشه. حالا کشورمون موضع مستقل خودش رو داره و تونسته جبهه مقاومت رو در برابر قدرت‌های امپریالیست تشکیل بده! جبهه‌ای که تقریباً سرتاسر خاورمیانه رو پوشش داده و اجازه نمیده به‌راحتی از این منطقه علیه مردم کشورهای صلح‌طلب استفاده بشه.

دعوت به حضور ایران در گروه‌های بزرگ بین‌المللی

یکی دیگه از نشونه‌های اقتدار سیاسی، دعوت گروه‌های قدرتمند بین‌المللی مثل بریکس و شانگهای، از ایرانه! موضوع وقتی جذاب میشه که بدونید، به گفته تحلیلگرای سیاسیِ بزرگ دنیا، این گروه‌ها در حال ایجاد نظم جدید جهانی هستن که در مقابل نظامِ سرمایه‌داریِ غربی قرار داره! در کنار این موضوع، روابط با کشورهای همسایه رو هم فراموش نکنید. جایی که بر خلاف تلاش‌های آمریکا و غرب برای ایجاد تفرقه و دشمنی، اکثر این کشورها از جمله روسیه، هند، ترکیه، پاکستان، ارمنستان، قطر و عمان روی روابط دوستانه و سازنده با کشور ما تاکید دارن! بماند که دیپلماسی ایرانی تونسته علاوه بر آسیا، خیلی از کشورهای آفریقایی و آمریکایی، وَ حتی اروپایی رو هم با خودش همراه کنه!

نکته آخر هم اینکه اقتدار سیاسی ایران باعث شده، حتی توی تنش‌های نظامی مثل حمله موشکی به پایگاه آمریکاییِ عِینُ‌الاَسَد یا حمله به اسرائیل، برخلاف گذشته، اکثر ملت‌های جهان و حتی بعضی دولت‌ها، به ما حق دفاع‌از‌خود بِدن و از کشورمون حمایت کنن!

 “تحلیل پیوستن ایران به بریکس”

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *